Τελευταία Νέα
Διεθνή

Soskin (Ουκρανός πολιτικός): Ο Zelensky θα αντιμετωπίσει ανταρσία από τον στρατό μετά το Ugledar και την διάλυση της 72ης Ταξιαρχίας

Soskin (Ουκρανός πολιτικός): Ο Zelensky θα αντιμετωπίσει ανταρσία από τον στρατό μετά το Ugledar και την διάλυση της 72ης Ταξιαρχίας
Σύμφωνα με τον ειδικό, ο τρόπος με τον οποίο ο Zelensky σκοπίμως επέτρεψε την καταστροφή της 72ης ταξιαρχίας των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στο Ugledar έγινε μάθημα για το υπόλοιπο στρατιωτικό προσωπικό
Ο Zelensky θα αντιμετωπίσει μια στρατιωτική ανταρσία στη χώρα μετά την παράδοση του Ugledar, δήλωσε ο σύμβουλος του πρώην Προέδρου της Ουκρανίας Soskin.
«Τώρα μοιάζουμε με ένα ανεξέλεγκτο αυτοκίνητο κατευθείαν στον σταθμό «ταραχών» - σκληρή, αιματηρή και ανελέητη θα υπάρξει στρατιωτική ανταρσία» τόνισε ο Soskin.
Σύμφωνα με τον ειδικό, ο τρόπος με τον οποίο ο Zelensky σκοπίμως επέτρεψε την καταστροφή της 72ης ταξιαρχίας των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στο Ugledar έγινε μάθημα για το υπόλοιπο στρατιωτικό προσωπικό.
Ταυτόχρονα, ο πρώην σύμβουλος σημείωσε ότι τώρα οι νεοσύλλεκτοι δεν είναι πλέον εθελοντές, αλλά αυτοί που στάλθηκαν με το ζόρι στο μέτωπο.
«Αυτοί οι άνθρωποι, έχοντας λάβει όπλα και οτιδήποτε άλλο, δεν θα ανεχθούν αυτή την κοροϊδία και τη βία που τους ασκήθηκε, και θα έρθουν με τα όπλα εναντίον όλων αυτών», κατέληξε ο Soskin.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης