Τελευταία Νέα
Διεθνή

Vucic (Σερβία): Η κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή, θα έχει αρνητικό αντίκτυπο για την Ουκρανία

Vucic (Σερβία): Η κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή, θα έχει αρνητικό αντίκτυπο για την Ουκρανία
Οι οικονομικές επενδύσεις της Δύσης θα είναι 10 φορές μεγαλύτερες για την προστασία του Ισραήλ λέει ο πρόεδρος της Σερβίας
Η κλιμάκωση της σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή θα έχει ένα αρνητικό αντίκτυπο στην θέση της Δύσης όσον αφορά την ουκρανική σύγκρουση λέει ο Σέρβος πρόεδρος, Aleksandar Vucic.
Σε δηλώσεις του στο τηλεοπτικό δίκτυο Pink o Vucic επισήμανε ότι «η κατάσταση στην Ουκρανία θα συνεχίσει να επιδεινώνεται περαιτέρω για τη Δύση εάν επεκταθεί περαιτέρω η σύγκρουση στη Μέση Ανατολή», καθώς όπως είπε, «οι οικονομικές επενδύσεις στη Μέση Ανατολή θα είναι 10 φορές μεγαλύτερες για τη διατήρηση και προστασία του Ισραήλ».
«Αυτό θα καταστήσει ευκολότερο για τους Ρώσους να προωθηθούν περαιτέρω, ανεξάρτητα από το τι λέγεται.
Είναι δύσκολο να μιλήσεις με σοβαρούς ανθρώπους, διότι τα πάντα εξελίσσονται με μια … οπαδική διάθεση.
Όλα καταλήγουν στο ότι «πρέπει να νικήσουμε»…
Δεν μπορώ να ακούω άλλο αυτές τις βλακείες» τόνισε ο Σέρβος πρόεδρος, αναφέροντας πως: «για να ξέρετε, η Ουκρανία θα δυσκολευτεί πολύ να έχει ηλεκτρικό ρεύμα τον χειμώνα».

Κρίση με ρεύμα

«Όλο το πλεόνασμα από Ρουμανία, Μολδαβία, Βαλτική, Πολωνία θα πάει στην Ουκρανία, πράγμα που σημαίνει ότι θα έχουμε σημαντικά υψηλότερη τιμή για την ηλεκτρική ενέργεια.
Αυτό δεν ισχύει για τους πολίτες, μιλάω για τις τιμές παραγωγής και εξαγωγής», σημείωσε ο Vucic, αναφέροντας πως πιστεύει ότι θα τελειώσει η σύγκρουση στην Ουκρανία εάν ο Donald Trump κερδίσει τις επερχόμενες εκλογές στις ΗΠΑ.
«Ο πόλεμος στην Ουκρανία δεν είναι πλέον επωφελής για κανέναν στον κόσμο, για κανέναν απολύτως» τόνισε ο Vucic.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης