Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Αρμενία θέτει εαυτήν εκτός της Κοινοπολιτείας Ευρασίας - Δεν υπέγραψε δύο κοινά ανακοινωθέντα των ΥΠΕΞ

Η Αρμενία θέτει εαυτήν εκτός της Κοινοπολιτείας Ευρασίας - Δεν υπέγραψε δύο κοινά ανακοινωθέντα των ΥΠΕΞ
Η Badalyan δεν εξήγησε γιατί η Αρμενία αρνήθηκε να υιοθετήσει τις δηλώσεις σχετικά με τα μέτρα ασφαλείας και τα περιοριστικά μέτρα
Σχετικά Άρθρα
Η γραμματέας Τύπου του Υπουργείου Εξωτερικών της Αρμενίας, Ani Badalyan, δήλωσε ότι η χώρα αρνήθηκε να συμμετάσχει σε δύο επίσημα κείμενα που εγκρίθηκαν κατά τη συνεδρίαση του Συμβουλίου Υπουργών Εξωτερικών της Κοινοπολιτείας Ανεξάρτητων Κρατών (CIS), όπως αναμετέδωσε το πρακτορείο Armenpress.
«Η Αρμενία δεν έχει συμμετάσχει στις δηλώσεις για τις αρχές της διασφάλισης της ευρασιατικής ασφάλειας και για το απαράδεκτο της χρήσης μονομερών περιοριστικών μέτρων στις διεθνείς σχέσεις», τόνισε σχετικά h Badalyan.
Στη συνεδρίαση του Συμβουλίου Υπουργών Εξωτερικών της ΚΑΚ εγκρίθηκαν τρεις δηλώσεις, δύο από τις οποίες πράγματι αναφέρθηκαν από την Badalyan και άλλη μια που αφορούσε τις αρχές της αλληλεπίδρασης και της συνεργασίας στον αθλητισμό και τη φυσική κουλτούρα.

badalyan.JPG
Η γραμματέας Τύπου του Υπουργείου Εξωτερικών της Αρμενίας, Ani Badalyan

Η Badalyan δεν εξήγησε γιατί η Αρμενία αρνήθηκε να υιοθετήσει τις δηλώσεις σχετικά με τα μέτρα ασφαλείας και τα περιοριστικά μέτρα.
Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός της Αρμενίας Nicol Pashinyan, ο οποίος έχει σαφώς αρνητική στάση απέναντι στη Ρωσία τα τελευταία χρόνια, δήλωσε ότι θα συμμετάσχει στη σύνοδο κορυφής των BRICS στο Καζάν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης