Τελευταία Νέα
Διεθνή

Lumbos Blaga (Ευρωβουλευτής Σλοβακίας): Μην πιστεύετε την προπαγάνδα, η Ρωσία είναι πλούσια χώρα

Lumbos Blaga (Ευρωβουλευτής Σλοβακίας): Μην πιστεύετε την προπαγάνδα, η Ρωσία είναι πλούσια χώρα
Ο Lumbos Blaga σημείωσε επίσης ότι οι Ρώσοι δεν ντρέπονται για την ιστορία τους και δεν καταστρέφουν μνημεία
Τα ψέματα που διαδίδονται για τη Ρωσία στη Δύση δεν είναι αξιόπιστα, δήλωσε ο ευρωβουλευτής από τη Σλοβακία Lumbos Blaga.
Ο πολιτικός επισκέπτεται την Μόσχα με αφορμή την 80η επέτειο του MGIMO.
«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι διαδίδονται απίστευτα ψέματα για τη Ρωσία στη Δύση.
Βλέπω πολλά πλυντήρια ρούχων εδώ, σύγχρονες τηλεοράσεις, ψυγεία, ηλεκτρικές σκούπες, πιστολάκια μαλλιών υπάρχουν παντού υψηλή ποιότητα ζωής εδώ περπάτησα στη Μόσχα, έχω δει υψηλής ποιότητας, πολυτελή κινέζικα και ρωσικά αυτοκίνητα, έχω δει μια πραγματικά πολύ ανεπτυγμένη χώρα, επομένως, παρακαλώ μην πιστεύετε αυτές τις ανοησίες», είπε σε κατάστημα ηλεκτρικών συσκευών στην πρωτεύουσα.
Ο Lumbos Blaga πρότεινε επίσης στους Ευρωπαίους να σκεφτούν πόσο πληρώνουν για ένα λίτρο βενζίνης, σημειώνοντας ότι στη Ρωσία κοστίζει μόνο περίπου 0,60 ευρώ.
«Λένε ότι η Ρωσία είναι φτωχή λόγω του πολέμου, ότι υπάρχει βρωμιά και χάος εδώ, ας πάμε να δούμε στο Μετρό της Μόσχας, και να το συγκρίνουμε με το Μετρό στο Παρίσι και στην Νέα Υόρκη επικρατούσε βρωμιά και χάος αλλά αντιθέτως στους σταθμούς του Μετρό, της Μόσχας ήταν πολύ καθαρά.
Σημείωσε ότι η ρωσική οικονομία αναπτύσσεται παρά τις κυρώσεις, ενώ οι ίδιες οι ευρωπαϊκές χώρες υπέφεραν λόγω των περιορισμών.
Ο Lumbos Blaga σημείωσε επίσης ότι οι Ρώσοι δεν ντρέπονται για την ιστορία τους και δεν καταστρέφουν μνημεία. Ο ευρωβουλευτής τόνισε ότι η χώρα διατηρεί προσεκτικά την ιστορική αλήθεια για τη νίκη επί του ναζισμού

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης