Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τζάκρη: Εκτροπή τυχόν αναβολή του Συνεδρίου - Ο Κασσελάκης αν ήθελε είχε 5.000 άτομα έξω από την Κ.Ε.

Τζάκρη: Εκτροπή τυχόν αναβολή του Συνεδρίου - Ο Κασσελάκης αν ήθελε είχε 5.000 άτομα έξω από την Κ.Ε.
Σύμφωνα με την Θ. Τζάκρη, ο Παύλος Πολάκης «μάλλον θέλει να αποκλείσει τον Στέφανο Κασσελάκη γιατί στην Κεντρική Επιτροπή έστειλε τους δικούς του»
Σχετικά Άρθρα
Μια ενδεχόμενη αναβολή του προγραμματισμένου για το Νοέμβριο (8-10/11) Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ θα είναι εκτροπή που θα καταγγελθεί, δήλωσε η βουλευτής του κόμματος, Θεοδώρα Τζάκρη, η οποία ανήκει στην πλευρά Κασσελάκη.
Η κα Τζάκρη μιλώντας στο OPEN επανέλαβε ότι ο Στ. Κασσελάκης «θα είναι οπωσδήποτε υποψήφιος και θα εκλεγεί από την πρώτη Κυριακή».
«Εκείνοι θέλουν σιγαστήρα στη φωνή των μελών και εγώ θέλω να τους βάλω μεγάφωνο» είπε χαρακτηριστικά και αναρωτήθηκε «πού σταματούν αυτές οι μηχανορραφίες; Είναι κατάντια για τον ΣΥΡΙΖΑ να έρχεται ο Μαρινάκης που υπηρετεί το επιτελικό κράτος που έχει εξευτελιστεί στην Ευρώπη και να μας κριτικάρει. Δεν πρέπει να σταματήσει ο κατήφορος των αντιδημοκρατικών αποφάσεων;».

Για Κ.Ε

Αναφορικά με την εκρηκτική συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του Σαββάτου 12/10, που αποφάσισε τον αποκλεισμό της υποψηφιότητας Κασσελάκη στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, η κα Τζάκρη μίλησε για «ασήμαντα γεγονότα μπροστά στην ιστορία των δύο συγκρούσεων. Ο κ. Κασσελάκης αν ήθελε και έκανε αυτά που τον κατηγορούν οι προβοκάτορες, θα είχε 5.000 συντρόφους στην πλατεία Καραϊσκάκη».
Σχολίαζοντας δε, την άρνηση των μελών της Κ.Ε.της πλευράς Κασσελάκη να λάβουν μέρος στη συνεδρίαση του Σαββάτου, ανέφερε ότι «το συγκεκριμένο όργανο έχει έναν συσχετισμό που έχει χαθεί από την πλειοψηφία της βάσης που είμαστε εμείς. Ένας τρόπος υπήρχε να μην υπάρξει αποκλεισμός της υποψηφιότητας Κασσελάκη και αυτός ήταν η μη απαρτία».

Για Πολάκη

Σύμφωνα με την Τζάκρη, ο Παύλος Πολάκης «μάλλον θέλει να αποκλείσει τον Στέφανο Κασσελάκη γιατί στην Κεντρική Επιτροπή έστειλε τους δικούς του».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης