Τελευταία Νέα
Διεθνή

Newsweek: Η Νότια Κορέα θα στείλει στρατό στην Ουκρανία για να ανακρίνει μελλοντικά Βορειοκορεάτες κρατούμενους

Newsweek: Η Νότια Κορέα θα στείλει στρατό στην Ουκρανία για να ανακρίνει μελλοντικά Βορειοκορεάτες κρατούμενους
Εάν σταλεί, ο στρατός της Νότιας Κορέας στην Ουκρανία θα ανακρίνει και θα βοηθήσει στη μετάφραση εάν οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις αιχμαλωτίσουν Βορειοκορεάτες
Η Νότια Κορέα εξετάζει ένα σχέδιο αποστολής στρατιωτικών και μυστικών υπηρεσιών στην Ουκρανία ως απάντηση στην αποστολή μαχητών της Βόρειας Κορέας στη Ρωσία, αναφέρει το Newsweek.
Εάν σταλεί, ο στρατός της Νότιας Κορέας στην Ουκρανία θα ανακρίνει και θα βοηθήσει στη μετάφραση εάν οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις αιχμαλωτίσουν Βορειοκορεάτες.
Θα μοιραστούν επίσης την εμπειρία σε στρατιωτικές τακτικές που αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων της Βόρειας Κορέας.
Πρόσφατα, έχει γίνει πολύς λόγος για αποστολή δυνάμεων από τη Βόρεια Κορέα στην Ουκρανία ή για συμμετοχή Κορεατών ειδικών στον πόλεμο στο πλευρό της Ρωσικής Ομοσπονδίας.
Έτσι, η βρετανική εφημερίδα The Telegraph ανέφερε ότι η Βόρεια Κορέα ενδέχεται να στείλει τις Δυνάμεις Ειδικών Επιχειρήσεων για να βοηθήσουν τους Ρώσους στον πόλεμο με την Ουκρανία.
Ωστόσο, ο επικεφαλής του Αμερικανικού Πενταγώνου Lloyd Austin δήλωσε ότι δεν μπορεί να επιβεβαιώσει πληροφορίες για την ανάπτυξη βορειοκορεατικών στρατευμάτων στη Ρωσία που θα σταλούν στην Ουκρανία.
Σημείωσε ότι μια τέτοια κίνηση θα προκαλούσε ανησυχία εάν αποδειχτεί αληθινή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης