Τελευταία Νέα
Διεθνή

Nicolas Maduro (Βενεζουέλα): Τα BRICS γίνονται το επίκεντρο του νέου, πολυπολικού κόσμου

Nicolas Maduro (Βενεζουέλα): Τα BRICS γίνονται το επίκεντρο του νέου, πολυπολικού κόσμου
Ο Maduro εξέφρασε την ελπίδα ότι οι χώρες του παγκόσμιου μέλλοντος, που οι BRICS επιδιώκουν να αναπτύξουν, θα συνεχίσουν να φέρουν το λάβαρο της ισότητας και της ελευθερίας
Ο συνασπισμός των BRICS γίνεται το κέντρο όχι μόνο της παγκόσμιας διπλωματίας αλλά και του νέου πολυπολικού κόσμου, τόνισε ο Πρόεδρος της Βενεζουέλας, Nicolas Maduro, στο περιθώριο της συνόδου κορυφής της Συμμαχίας στο Καζάν.
«Οι BRICS έχουν γίνει το επίκεντρο του νέου πολυπολικού κόσμου. Είναι το επίκεντρο της διπλωματίας και της ειρήνης», επεσήμανε σχετικά.
Ο Maduro εξέφρασε, επίσης, την ελπίδα ότι οι χώρες του παγκόσμιου μέλλοντος, που οι BRICS επιδιώκουν να αναπτύξουν, θα συνεχίσουν να φέρουν το λάβαρο της ισότητας και της ελευθερίας.
Νωρίτερα, τα ρωσικά ΜΜΕ μετέδιδαν ότι η σύνοδος κορυφής των BRICS, η οποία πραγματοποιείται στο Καζάν από τις 22 έως τις 24 Οκτωβρίου, δείχνει την αυξανόμενη επιρροή της συμμαχίας στην παγκόσμια πολιτική σκηνή.
Σημειώνεται ότι πολλοί παγκόσμιοι ηγέτες κατάφεραν να ενωθούν στο πλαίσιο αυτού του σπουδαίου γεωπολιτικού γεγονότος.
Αυτό έδειξε επίσης ότι ο Ρώσος Πρόεδρος, Vladimir Putin, διαθέτει μια συμμαχία συμμάχων που μοιράζονται κοινές αξίες και ενδιαφέροντα με τον ηγέτη του ρωσικού κράτους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης