Τελευταία Νέα
Διεθνή

Συναγερμός στο Birmingham - Ύποπτο όχημα εντοπίστηκε στο αεροδρόμιο - Ακυρώθηκαν όλες οι πτήσεις

Συναγερμός στο Birmingham - Ύποπτο όχημα εντοπίστηκε στο αεροδρόμιο - Ακυρώθηκαν όλες οι πτήσεις
Χάος στο έβδομο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Μεγάλης Βρετανίας
Εκκενώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (23/10) το αεροδρόμιο του Birmingham, ένα από τα μεγαλύτερα της Μεγάλης Βρετανίας, ενώ την ίδια στιγμή όλες οι πτήσεις ανεστάλησαν μετά από αναφορά για ύποπτο όχημα.
Σε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το αεροδρόμιο ανέφερε ότι η αστυνομία «βρίσκεται επί του παρόντος επί τόπου και ασχολείται με ένα περιστατικό».


Σύμφωνα με το Skynews, ορισμένοι σχολίασαν κάτω από την ανάρτηση της σελίδας του αεροδρομίου στο Χ, ότι οι ίδιοι ή μέλη της οικογένειάς τους είχαν εγκλωβιστεί στα καθηλωμένα αεροπλάνα, ενώ ένας μάρτυρας περιέγραψε την περιοχή έξω από το αεροδρόμιο ως «χάος».
Εκπρόσωπος της αστυνομίας των West Midlands δήλωσε: «Το αεροδρόμιο του Birmingham εκκενώνεται επί του παρόντος μετά από αναφορά για ύποπτο όχημα. Πρόκειται για προληπτικό μέτρο για την ασφάλεια των επιβατών και του προσωπικο
Την ίδια στιγμή, επιβάτες οι οποίοι έχουν πτήσεις την Τετάρτη το απόγευμα, καλούνται να επικοινωνήσουν με την αεροπορική τους εταιρεία και να ελέγξουν την ιστοσελίδα του αεροδρομίου για ενημερώσεις.
Επισημαίνεται ότι το αεροδρόμιο του Birmingham είναι ο έβδομος πιο πολυσύχναστος κόμβος του Ηνωμένου Βασιλείου, με 11,5 εκατομμύρια επιβάτες μόνο πέρυσι.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης