Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σακελλαροπούλου: Οι Έλληνες τιμάμε όσους έδωσαν τη ζωή τους για την ενσωμάτωση της Μακεδονίας στον εθνικό κορμό

Σακελλαροπούλου: Οι Έλληνες τιμάμε όσους έδωσαν τη ζωή τους για την ενσωμάτωση της Μακεδονίας στον εθνικό κορμό
Στη Θεσσαλονίκη η K. Σακελλαροπούλου
Στην επίσημη δοξολογία για τον πολιούχο Άγιο Δημήτριο και την επέτειο απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης παρέστη η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.
Μετά τη δοξολογία σε δήλωσή της η κα Σακελλαροπούλου ανέφερε ότι "η Θεσσαλονίκη γιορτάζει σήμερα τον πολιούχο της, Άγιο Δημήτριο, και μαζί την επέτειο της απελευθέρωσής της από τον οθωμανικό ζυγό. Αυτή τη μέρα όλοι οι Έλληνες, με πίστη στις διαχρονικές αξίες της μακραίωνης ιστορίας μας, τιμάμε όσους έδωσαν τη ζωή τους για την ενσωμάτωση της Μακεδονίας στον εθνικό κορμό. Η μνήμη τους είναι πηγή έμπνευσης και υπερηφάνειας.
Χρόνια πολλά!".
ptd2_12.JPG
Το πρόγραμμα

Σημειώνεται ότι ακολούθησε ξενάγηση στην έκθεση «Ελευθερία με Πίστη, Αγώνες και Θυσίες», στο Υπουργείο Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης).
Στη συνέχεια, η κα Σακελλαροπούλού θα παραστεί στα εγκαίνια της έκθεσης «Εικαστικό ταξίδι στο 'Αγιον Όρος» της Αγιορειτικής Εστίας και στις 13:30 θα παρακαθίσει σε Γεύμα στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης.
Το απόγευμα του Σαββάτου, τις 18:30, θα μεταβεί στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης για την τελετή εορτασμού του Πολιούχου της Θεσσαλονίκης Αγίου Δημητρίου, της 112ης Επετείου της Απελευθέρωσης της πόλης και τους Έπους του ΄40.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης