Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Αθήνα - 28η Οκτωβρίου: Αλλαγές σε μετρό και τραμ - Μέχρι πότε θα ισχύουν

Αθήνα - 28η Οκτωβρίου: Αλλαγές σε μετρό και τραμ - Μέχρι πότε θα ισχύουν
O σταθμός του μετρό «Σύνταγμα» θα κλείσει στις 8 το πρωί και οι συρμοί θα διέρχονται από αυτόν χωρίς να πραγματοποιούν στάση
Αλλαγές στα δρομολόγια του μετρό και του Τραμ στην Αθήνα μεθαύριο για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου, λόγω μαθητικών παρελάσεων και εκδηλώσεων.
Ειδικότερα, μετά από εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας για να υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω των παρελάσεων, η ΣΤΑΣΥ εξέδωσε ανακοίνωση ενημερώνοντας το επιβατικό κοινό ότι ο σταθμός του μετρό «Σύνταγμα» θα κλείσει στις 8 το πρωί και οι συρμοί θα διέρχονται από αυτόν χωρίς να πραγματοποιούν στάση.
Επίσης, από τις 8 το πρωί της Δευτέρας η γραμμή 6 του τραμ «Πικροδάφνη – Σύνταγμα» θα έχει προσωρινό τερματικό σταθμό τη στάση «ΦΙΞ».
Από τις 9 το πρωί ηγραμμή 7 του τραμ «Ασκληπιείο Βούλας – Αγία Τριάδα Πειραιά» θα έχει προσωρινό τερματικό σταθμό τη στάση «ΣΕΦ».
Σημειώνεται ότι η αποκατάσταση της κυκλοφορίας στα δίκτυα του μετρό και του τραμ αναμένεται μετά την ολοκλήρωση των εορταστικών εκδηλώσεων.
Υπενθυμίζεται ότι θα υπάρχουν και προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ανήμερα της εθνικής επετείου στην Αθήνα, καθώς στις 11:00 του πρωί της Δευτέρας στο Σύνταγμα θα πραγματοποιηθεί η παρέλαση των μαθητών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και σπουδαστών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, προσκόπων και οδηγών. Νωρίτερα, θα τελεστεί δοξολογία στη Μητρόπολη της Αθήνας και θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης