Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πόρτα… Trump σε Zelensky – Αρνήθηκε να τον συναντήσει

Πόρτα… Trump σε Zelensky – Αρνήθηκε να τον συναντήσει
Ο Trump δεν σχεδιάζει καμία συνάντηση με τον Ουκρανό πρόεδρο αναφέρει η εκστρατεία του Ρεπουμπλικανού υποψηφίου για το προεδρικό χρίσμα των ΗΠΑ
Ο Donald Trump, πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ και υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για το προεδρικό χρίσμα, αρνήθηκε να συναντηθεί με τον Ουκρανό πρόεδρο, Volodymyr Zelensky στο πλαίσιο της επίσκεψης του στις ΗΠΑ.
Αυτό αναφέρει δημοσίευμα του Associated Press, το οποίο επισημαίνει ότι ο Trump δεν σχεδιάζει καμία συνάντηση με τον Ουκρανό πρόεδρο.
Όπως αναφέρεται από την εκστρατεία του Trump, μια συνάντηση με τον Zelensky δεν ήταν προγραμματισμένη, αν και Ουκρανοί αξιωματούχοι διέψευσαν τη θέση αυτή, αναφέροντας πως μια τέτοια συνάντηση ήταν στο πρόγραμμα του Ουκρανού προέδρου.
Πληροφορίες από το Reuters υποστηρίζουν πως αν και οι δύο πλευρές είχαν εκφράσει την επιθυμία να συναντηθούν, ποτέ δεν ορίστηκε συγκεκριμένη ημερομηνία.
Υπενθυμίζεται πως ο Zelensky, όταν είχε ανακοινώσει την επίσκεψη του στις ΗΠΑ, είχε υποστηρίξει πως σκόπευε να παρουσιάσει το περίφημο «σχέδιο νίκης» του τόσο στον πρόεδρο των ΗΠΑ, Joe Biden και στην αντιπρόεδρο, Kamala Harris όσο και στον υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων, Donald Trump.
Σημειώνεται πως ο Trump έχει χαρακτηρίσει τον Zelensky ως τον «μεγαλύτερο έμπορο στην ιστορία» ενώ τον έχει κατηγορήσει ότι θέλει νίκη των Δημοκρατικών στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου προκειμένου να συνεχίσουν να τον στηρίζουν οικονομικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης