Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι Ρώσοι νίκησαν σχηματισμούς 10 ουκρανικών ταξιαρχιών στο Kursk

Οι Ρώσοι νίκησαν σχηματισμούς 10 ουκρανικών ταξιαρχιών στο Kursk
Απέκρουσαν δύο αντεπιθέσεις των Ουκρανών
Ρωσικά στρατεύματα νίκησαν σχηματισμούς 10 ταξιαρχιών των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων στην περιοχή του Kursk το τελευταίο 24ωρο αναφέρει σε ανακοίνωση του το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας.
Συγκεκριμένα, επισημαίνεται ότι οι ρωσικές δυνάμεις κατάφεραν να αποκρούσουν δύο αντεπιθέσεις των Ουκρανών.
Από την πλευρά του ο κυβερνήτης του Kursk, Alexey Smirnov υποστήριξε ότι η ρωσική αεράμυνα κατέρριψε τρία ουκρανικά drones καθώς και δύο ουκρανικούς πυραύλους πάνω από το Kursk.
Σύμφωνα με το υπ. Άμυνας της Ρωσίας, οι Ουκρανοί έχασαν πάνω από 340 στρατιώτες το τελευταίο 24ωρο στις μάχες στο Kursk καθώς και 3 τανκ.
«Κατά τη διάρκεια της ημέρας, οι απώλειες των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων ανήλθαν σε περισσότερους από 340 στρατιώτες ενώ καταστράφηκαν 13 τεθωρακισμένα οχήματα, συμπεριλαμβανομένων 3 τανκ και 3 Bradley και 5 τεθωρακισμένων οχημάτων μάχης.
Συνολικά κατά τη διάρκεια των μαχών στο Kursk, οι Ουκρανοί μετρούν περισσότερους από 25.662 στρατιώτες νεκρούς.
Επιπλέον, έχουν χάσει 172 άρματα μάχης, 89 οχήματα μάχης πεζικού, 103 τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού, 982 τεθωρακισμένα οχήματα μάχης, 675 αυτοκίνητα, 221 πυροβόλα και 38 συστήματα πολλαπλών εκτοξευτών πυραύλων, συμπεριλαμβανομένων 9 HIMARS και 6 MLRS.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης