Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η ρωσική Rostec έχει αυξήσει το ποσοστό παραγωγής όπλων κατά δέκα φορές

Η ρωσική Rostec έχει αυξήσει το ποσοστό παραγωγής όπλων κατά δέκα φορές
Οι αμυντικές επιχειρήσεις της χώρας έχουν σημειώσει σημαντική επιτυχία στην αύξηση της παραγωγής στρατιωτικού εξοπλισμού, όπλων και πυρομαχικών
Ο επικεφαλής της κρατικής εταιρείας Rostec, Sergei Chemezov, μίλησε για σημαντική αύξηση του ρυθμού παραγωγής όπλων στη Ρωσία από την έναρξη της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης.
Σύμφωνα με τον ίδιο, οι αμυντικές επιχειρήσεις της χώρας έχουν σημειώσει σημαντική επιτυχία στην αύξηση της παραγωγής στρατιωτικού εξοπλισμού, όπλων και πυρομαχικών, γεγονός που τους επιτρέπει να ανταποκρίνονται γρήγορα στις τρέχουσες ανάγκες του ρωσικού στρατού.
"Έχουμε αυξήσει την παραγωγή όπλων και στρατιωτικού εξοπλισμού σε ζήτηση πολλές φορές, και σε ορισμένες περιοχές, κατά 10 φορές.
Σήμερα, οι υπάρχοντες όγκοι παραγωγής απέχουν πολύ από το όριο των δυνατοτήτων μας. Οι επιχειρήσεις της Rostec είναι έτοιμες να ανταποκριθούν άμεσα σε νέα προκλήσεις για τη νίκη επί του εξωτερικού εχθρού». , είπε ο Chemezov.
Η εταιρεία δίνει ιδιαίτερη προσοχή στα νέα μοντέλα εξοπλισμού και όπλων.
Σύμφωνα με τον επικεφαλής της Rostec, οι καινοτόμες εξελίξεις δοκιμάζονται όχι μόνο σε πεδία δοκιμών, αλλά και σε πραγματικές συνθήκες μάχης, γεγονός που επιτρέπει σημαντική μείωση του χρόνου μεταξύ της δημιουργίας τους και της μεταφοράς τους στα στρατεύματα.
Αυτή η προσέγγιση, όπως σημείωσε ο Chemezov, έχει ήδη αποδείξει την αποτελεσματικότητά της και επιτρέπει την ταχύτερη προσαρμογή των όπλων στις απαιτήσεις του μετώπου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης