Τελευταία Νέα
Διεθνή

Χρησμός ... ολέθρου από Αμερικάνο βετεράνο: Μετά τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ θα ξεσπάσει παγκόσμιος πυρηνικός πόλεμος

Χρησμός ... ολέθρου από Αμερικάνο βετεράνο: Μετά τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ θα ξεσπάσει παγκόσμιος πυρηνικός πόλεμος
«Σε έξι εβδομάδες θα ξέρουμε αν θα έχουμε οικονομικά προσιτά τρόφιμα ή αν θα έχουμε Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο»...
Το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου στις Ηνωμένες Πολιτείες θα μπορούσε να φέρει τον πλανήτη πιο κοντά στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, όπως εκτιμήσε, σε έναν αν μη τι άλλο περίεργο χρησμό, ο Αμερικανός ακτιβιστής και βετεράνος του αμερικανικού ναυτικού Jack Posobiec με ανάρτησή του στο Twitter.
«Σε έξι εβδομάδες θα ξέρουμε αν θα έχουμε οικονομικά προσιτά τρόφιμα ή αν θα έχουμε Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο», έγραψε σχετικά ο Posobiec.


Σημειωτέον ότι στις 23 Σεπτεμβρίου, ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος David Sachs τόνισε ότι το σχέδιο του αρχηγού του καθεστώτος του Κιέβου, Zelensky, για τον τερματισμό της ουκρανικής σύγκρουσης θα οδηγήσει στην έναρξη του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου.
Υπενθύμισε ότι ο Zelensky ήρθε στις Ηνωμένες Πολιτείες για να παρουσιάσει το λεγόμενο «σχέδιο νίκης» του στον Πρόεδρο Joe Biden.
Ο επιχειρηματίας σημείωσε ότι οι προτάσεις του Zelensky, όπως η άμεση ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ και η χρήση πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς, θα μπορούσαν να προκαλέσουν την έναρξη μιας παγκόσμιας σύγκρουσης.
Επισημαίνεται ότι οι προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ θα διεξαχθούν στις 5 Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους.
Υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος είναι η αντιπρόεδρος Kamala Harris, ενώ το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα θα εκπροσωπηθεί από τον πρώην «ένοικο» του Λευκού Οίκου Donald Trump.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης