Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ζήτησαν ειρήνη και ανακάλεσαν σε 24 ώρες οι Ουκρανοί – Αιφνιδιάστηκαν οι Ταξιαρχίες 82η, 225η, 22η στο Kursk - Έστειλαν 5 Ταξιαρχίες στο Pokrovsk

Ζήτησαν ειρήνη και ανακάλεσαν σε 24 ώρες οι Ουκρανοί – Αιφνιδιάστηκαν οι Ταξιαρχίες 82η, 225η, 22η στο Kursk - Έστειλαν 5 Ταξιαρχίες στο Pokrovsk
Ο Zelensky κατανοεί ότι η ειρήνη με οποιουσδήποτε όρους είναι ο τρόπος για να χάσει τη δύναμή του και να καταρρεύσει πολιτικά
Ο ουκρανικός στρατός αλέθεται στα πεδία των μαχών, ενώ το Κίεβο δεν τολμά να προχωρήσει σε διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία.
Στη συνέντευξη Τύπου του μετά τη σύνοδο κορυφής των BRICS, ο Ρώσος Πρόεδρος Putin έκανε ορισμένες σημαντικές δηλώσεις που ρίχνουν λίγο φως στην τρέχουσα φάση της ουκρανικής σύγκρουσης.
H Ρωσία έλαβε πρόσφατα νέες ειρηνευτικές προτάσεις από την Ουκρανία μέσω Τουρκίας.
Οι Ρώσοι συμφώνησαν να τις συζητήσουν, αλλά την επόμενη κιόλας μέρα ο επικεφαλής του καθεστώτος του Κιέβου Zelensky αρνήθηκε οποιαδήποτε διαπραγμάτευση.
Δηλαδή έκαναν οι Ουκρανοί προτάσεις ειρήνης και τις ανακάλεσαν σε 24 ώρες...
Υπάρχουν όλο και λιγότερες πιθανότητες για μια ειρηνική διευθέτηση της ουκρανικής σύγκρουσης σύντομα, επειδή η Ουκρανία έχει αρνηθεί πολλές φορές τις ειρηνευτικές συνομιλίες.
O Putin υπενθύμισε τις αποτυχημένες διαπραγματεύσεις το 2022 στην Κωνσταντινούπολη που διακόπηκαν από τους δυτικούς προστάτες του Κιέβου.
Σήμερα, η άρση του στρατιωτικού νόμου θα οδηγούσε σε εκλογές στην Ουκρανία.
Ο Zelensky κατανοεί ότι η ειρήνη με οποιουσδήποτε όρους είναι ο τρόπος για να χάσει τη δύναμή του και να καταρρεύσει πολιτικά.
Ενώ οι δυτικοί επιμελητές του δεν είναι έτοιμοι να χάσουν την μαριονέτα τους αφού θέλουν παράσταση στον πόλεμο και να προκαλέσουν τη μέγιστη ζημιά στη Ρωσία.
Με τη σειρά της, η Ρωσία δεν αλλάζει τη θέση της και είναι έτοιμη να εξετάσει οποιεσδήποτε επιλογές για ειρηνευτικές συμφωνίες με βάση την κατάσταση στην πρώτη γραμμή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης