Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Προεδρία Kamala Harris - Πιθανόν ακόμα καλύτερη για το Bitcoin, λένε οι αναλυτές της VanEck

Προεδρία Kamala Harris - Πιθανόν ακόμα καλύτερη για το Bitcoin, λένε οι αναλυτές της VanEck
H Harris έχει κρατήσει ουδέτερη στάση για τα κρυπτονομίσματα μετά την επίσημη είσοδό της στην προεκλογική κούρσα

Η προεδρία της Kamala Harris θα μπορούσε να ωφελήσει ακόμα περισσότερο το Bitcoin, σύμφωνα με τους αναλυτές της VanEck, Matthew Sigel και Nathan Frankovitz. Η έκβαση των προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου θα έχει σημαντικό αντίκτυπο στον κλάδο των κρυπτονομισμάτων, αλλά το ποιος υποψήφιος είναι καλύτερος για τα crypto coins, δεν είναι τόσο ξεκάθαρο.

Αγορά $PEPU εδώ

Ποια είναι η θέση των υποψηφίων για τα κρυπτονομίσματα;

Ο Donald Trump, ο οποίος έχει αποκαλέσει τον εαυτό του "crypto πρόεδρο", υποστηρίζει έντονα τη βιομηχανία των κρυπτονομισμάτων κατά τη διάρκεια της καμπάνιας του. Αντίθετα, η Kamala Harris, η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ και υποψήφια των Δημοκρατικών, έχει κρατήσει πιο ουδέτερη στάση για τα κρυπτονομίσματα μετά την επίσημη είσοδό της στην προεκλογική κούρσα.
Σύμφωνα με την VanEck, ενώ τόσο η Harris όσο και ο Trump είναι θετικοί για το Bitcoin, το γενικότερο αποτέλεσμα της προεδρίας τους στον τομέα των κρυπτονομισμάτων, παρουσιάζει σημαντικές διαφοροποιήσεις.

Η εκτίμηση της VanEck για τη Harris

Οι αναλυτές της VanEck υποστηρίζουν πως η Kamala Harris πιθανόν να διατηρήσει τον Gary Gensler στη θέση του προέδρου της SEC, κάτι που ο Trump έχει δηλώσει πως θα προσπαθήσει να αλλάξει. Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε ακόμη πιο αυστηρό ρυθμιστικό πλαίσιο, ειδικά αν η Harris πάρει την πλευρά της Elizabeth Warren στο κόμμα της, η οποία στηρίζει ισχυρότερη ρύθμιση των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων.
Ωστόσο, η VanEck παρουσιάζει ένα σενάριο, στο οποίο η προεδρία Harris θα μπορούσε να είναι καλύτερη για το Bitcoin. Αυτό συμβαίνει γιατί θα ενισχύσει δομικά ζητήματα που προωθούν την υιοθέτηση του Bitcoin, ενώ η μοναδική ρυθμιστική του σαφήνεια θα το καθιστά πιο ανταγωνιστικό σε σχέση με άλλα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία.

Η θέση των υπέρμαχων του Bitcoin για τον Trump

Παρά τις θετικές προοπτικές για το Bitcoin υπό την Harris, η ανάλυση της VanEck δείχνει ότι η επανεκλογή του Trump θα μπορούσε να ωφελήσει το σύνολο της αγοράς κρυπτονομισμάτων. Ο Trump είναι υπέρ της απελευθέρωσης και της λιγότερης ρύθμισης, κάτι που πιθανόν να είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για τους επιχειρηματίες του χώρου, οι οποίοι άλλωστε έχουν αντιμετωπίσει αρκετό έλεγχο τα τελευταία τέσσερα χρόνια.
Από την άλλη, αναλυτές της Bernstein εκτιμούν ότι η νίκη του Trump θα μπορούσε να εκτοξεύσει την τιμή του Bitcoin μεταξύ 80.000 και 90.000 μέχρι το τέλος του έτους. Αντίθετα, με τη Harris στην προεδρία, προβλέπουν μια πτώση του Bitcoin στην περιοχή των 30 με 40 χιλιάδων δολαρίων.

Ένα κρυπτονόμισμα που αναμένεται να εκτοξευτεί ανεξαρτήτως αποτελέσματος

Μπορεί το ενδιαφέρον για την προεδρία στις ΗΠΑ να είναι μεγάλο, με τις επιπτώσεις στα κρυπτονομίσματα να είναι μεγάλες, ωστόσο ένα νέο κρυπτονόμισμα αναμένεται να εκτοξευτεί, ανεξάρτητα με το τελικό αποτέλεσμα. Σύμφωνα με τους ειδικούς του Business2community, μιας κορυφαίας πλατφόρμας ανάλυσης κρυπτονομισμάτων, το Pepe Unchained αποτελεί ένα νέο meme coin που θα μπορούσε να εκτιναχθεί στο 100x της αρχικής τους τιμής και μάλιστα αρκετά σύντομα.

Τι είναι το Pepe Unchained ($PEPU) και τι προσφέρει;

Το Pepe Unchained ($PEPU) είναι ένα νέο meme coin, βασισμένο στην τεχνολογία Layer-2 του Ethereum, το οποίο αντλεί έμπνευση από το δημοφιλές meme Pepe the Frog. Το έργο έχει ως στόχο του να παρέχει γρήγορες και οικονομικές συναλλαγές, μειώνοντας τα τέλη και τις καθυστερήσεις στο αρχικό δίκτυο του ETH. Επιπρόσθετα, το Pepe Unchained προσφέρει τη δυνατότητα για ποντάρισμα (staking), προσφέροντας μάλιστα αρκετά υψηλές αποδόσεις.
Η μεγάλη κοινότητα που έχει ήδη σχηματίσει το έργο και η εξαιρετική του προπώληση, το καθιστούν ένα από τα κρυπτονομίσματα με τις μεγαλύτερες προοπτικές για το 2024. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που η προπώλησή του έχει συγκεντρώσει σχεδόν 15 εκατομμύρια δολάρια.
Εάν λοιπόν αναζητάτε νέες επενδυτικές ευκαιρίες, τότε σίγουρα θα πρέπει να εξετάσετε το συγκεκριμένο έργο. Είτε εκλεγεί η Harris είτε ο Trump, οι προβλέψεις για το $PEPU είναι ιδιαίτερα θετικές.

Αγορά $PEPU εδώ

Δήλωση αποποίησης ευθυνών
Το παρόν άρθρο παρέχεται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς. Αποτελεί προσωπική άποψη του γράφοντος και δεν αποτελεί προτροπή για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε τίτλου, προϊόντος, υπηρεσίας ή επένδυσης.
Οι πληροφορίες δεν υπάρχει εξασφάλιση ότι είναι πλήρεις ή ακριβείς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης