Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Ρεκόρ τιμής μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου, προβλέπει για το Bitcoin, η τεχνητή νοημοσύνη

Ρεκόρ τιμής μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου, προβλέπει για το Bitcoin, η τεχνητή νοημοσύνη
Από την αρχή του Οκτωβρίου, η τιμή του Bitcoin έχει αυξηθεί κατά αρκετές χιλιάδες δολάρια, με την αγορά να αναμένει περαιτέρω άνοδο τις επόμενες ημέρες

Η αγορά κρυπτονομισμάτων έχει σημειώσει μια εντυπωσιακή άνοδο τις τελευταίες ημέρες, με το ενδιαφέρον των επενδυτών να στρέφεται τόσο στο Bitcoin όσο και στα υπόλοιπα altcoins. Σύμφωνα με προβλέψεις της τεχνητής νοημοσύνης (AI), η τιμή του BTC αναμένεται να σημειώσει νέο ρεκόρ μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου 2024.
Ο μήνας Οκτώβριος, γνωστός στην κοινότητα κρυπτονομισμάτων ως "Uptober", θεωρείται παραδοσιακά μια περίοδος αύξησης της αξίας του Bitcoin αλλά και γενικά της αγοράς κρυπτονομισμάτων. Μάλιστα, κρίνοντας από τις τελευταίες ημέρες, τα πρώτα σημάδια δείχνουν ότι και φέτος θα ισχύσει το ίδιο.

Αγορά Freedum Fighters

Η τρέχουσα εικόνα του Bitcoin τον Οκτώβριο

Από την αρχή του Οκτωβρίου, η τιμή του Bitcoin έχει αυξηθεί κατά αρκετές χιλιάδες δολάρια, με την αγορά να αναμένει περαιτέρω άνοδο τις επόμενες ημέρες. Ειδικότερα, η γνωστή πλατφόρμα αναλύσεων PricePredictions, η οποία χρησιμοποιεί αλγορίθμους τεχνητής νοημοσύνης, προβλέπει ότι μέχρι το τέλος του μήνα η τιμή του Bitcoin θα φτάσει κοντά στα 74.000 δολάρια, σημειώνοντας νέο ιστορικό υψηλό.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, αν το Bitcoin ξεπεράσει το όριο των 67-68 χιλιάδων δολαρίων, αναλυτές προβλέπουν ότι θα μπορούσε γρήγορα να ξεπεράσει τα 80.000 δολάρια. Κάτι που όπως αναφέρουν αρκετοί αναλυτές είναι πολύ πιθανό να συμβεί καθώς οι τιμές του πετρελαίου και της ενέργειας αυξάνονται λόγω των εντάσεων στη Μέση Ανατολή, ιδιαίτερα μεταξύ Ιράν και Ισραήλ.
Αυτή τη στιγμή, η τιμή του BTC ανέρχεται στα περίπου 66.440 δολάρια, με μια αύξηση 4,45% τις τελευταίες 30 ημέρες.

Τι προβλέπει η Τεχνητή Νοημοσύνη για το Bitcoin;

Η πλατφόρμα PricePredictions διαβεβαιώνει ότι οι προβλέψεις της βασίζονται σε βασικά τεχνικά εργαλεία ανάλυσης, όπως ο δείκτης MACD (Moving Average Convergence Divergence) που μετράει τη δυναμική της αγοράς, ο δείκτης RSI (Relative Strength Index) που προσδιορίζει εάν ένα περιουσιακό στοιχείο είναι υπερτιμημένο ή υποτιμημένο, και οι Bollinger Bands που αναλύουν τη μεταβλητότητα της αγοράς.
Η τεχνητή νοημοσύνη έχει την ικανότητα να αναλύει τεράστιο όγκο δεδομένων, επιτρέποντας πιο ακριβείς προβλέψεις. Έτσι, σύμφωνα με την πλατφόρμα, το Bitcoin θα μπορούσε να κλείσει τον Οκτώβριο με τιμή 73.977 δολάρια, σπάζοντας το προηγούμενο ρεκόρ των 73.800 δολαρίων που καταγράφηκε πριν από επτά μήνες.

Σημάδια βελτίωσης στην αγορά κρυπτονομισμάτων

Η αγορά φαίνεται να βελτιώνεται, καθώς το Bitcoin δοκιμάζει τα υψηλότερα επίπεδα των τελευταίων 2,5 μηνών. Ειδικότερα, το συναίσθημα των επενδυτών λόγω του Οκτωβρίου είναι αρκετά αισιόδοξο, με την ροή των κεφαλαίων σε μεγάλα και μικρά κρυπτονομίσματα να αυξάνεται συνεχώς.
Μάλιστα, πέρα από το Bitcoin, πολλά ακόμη κρυπτονομίσματα, τα οποία μάλιστα κάνουν τώρα την εμφάνισή τους στο χώρο, φαίνεται να προσελκύουν μεγάλο επενδυτικό ενδιαφέρον. Ένα νέο κρυπτονόμισμα στον τομέα των meme coins, είναι το FreeDum Fighters. Ένα έργο που αξιοποιεί την πολιτική σκηνή και τις εκλογές στις ΗΠΑ, προκειμένου να δημιουργήσει μια πρωτότυπη και ιδιαίτερα διασκεδαστική επενδυτική εμπειρία.

Τι είναι το FreeDum Fighters και γιατί να επενδύσετε σε αυτό;

Το FreeDum Fighters ($DUM) είναι ένα καινοτόμο κρυπτονόμισμα που συνδυάζει την πολιτική σάτιρα με τη δυνατότητα υψηλών κερδών. Με επίκεντρο τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του 2024, το έργο δημιουργεί μια πλατφόρμα που επιτρέπει στους επενδυτές να συμμετάσχουν σε ψηφοφορίες και να κερδίσουν ανταμοιβές. Ειδικότερα, με την αγορά FreeDum Fighters στην προπώληση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα token σας για να ψηφίσετε τον πρόεδρο της προτίμησής σας, να συμμετάσχετε σε debates και να κερδίσετε ανταμοιβές από το staking.

Με λίγα λόγια, το $DUM ξεχωρίζει ως ένα από τα πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα PolitiFi, το οποίο αξιοποιεί την παρούσα πολιτική σκηνή με χιούμορ και καινοτομία. Με την προπώληση να έχει συγκεντρώσει 250.000 δολάρια σε μόλις 6 ημέρες και τις συνθήκες της αγοράς να είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές για τα crypto, θεωρούμε ότι η επένδυση στο $DUM θα μπορούσε να επιφέρει σημαντικές αποδόσεις.

Αγοράστε $DUM στην προπώληση

Δήλωση αποποίησης ευθυνών
Το παρόν άρθρο παρέχεται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς. Αποτελεί προσωπική άποψη του γράφοντος και δεν αποτελεί προτροπή για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε τίτλου, προϊόντος, υπηρεσίας ή επένδυσης.
Οι πληροφορίες δεν υπάρχει εξασφάλιση ότι είναι πλήρεις ή ακριβείς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης