Τελευταία Νέα
Διεθνή

John Mearsheimer (πολιτικός επιστήμονας ΗΠΑ): Αποτυχία ΗΠΑ - Δεν μετέτρεψαν σε παρία της διεθνούς σκηνής τον Putin

John Mearsheimer (πολιτικός επιστήμονας ΗΠΑ): Αποτυχία ΗΠΑ - Δεν μετέτρεψαν σε παρία της διεθνούς σκηνής τον Putin
Η αμερικανική πολιτική του Biden στην Ουκρανία έχει αποτύχει εντελώς επισημαίνει ο Mearsheimer
Οι δυτικές χώρες απέτυχαν να μετατρέψουν τον Ρώσο Πρόεδρο Vladimir Putin σε παρία στη διεθνή σκηνή υποστηρίζει ο Αμερικανός πολιτικός επιστήμονας, John Mearsheimer αναφερόμενος στα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής των BRICS που έγινε στο Kazan της Ρωσίας αλλά και στη δέσμευση που είχε αναλάβει ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Joe Biden ότι με τις κυρώσεις στη Ρωσία, θα απομόνωνε διεθνώς τον Ρώσο πρόεδρο.
«Είναι προφανές ότι δεν καταφέραμε να μετατρέψουμε τον Putin σε παρία και να τον απομονώσουμε στη διεθνή σκηνή» υποστήριξε ο Mearsheimer, τονίζοντας η αμερικανική πολιτική του Biden στην Ουκρανία έχει αποτύχει εντελώς, αφού για πολλούς - το Κίεβο βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης, ενώ η ρωσική οικονομία, παρά τις πολυάριθμες κυρώσεις, ενισχύεται.
«Ο Biden δεν κατάφερε να γονατίσει τους Ρώσους, δεν κατέστρεψε τη ρωσική οικονομία, αντίθετα η ρωσική οικονομία ευδοκιμεί.
Οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις γίνονται ισχυρότερες, όχι πιο αδύναμες» τόνισε ο Αμερικανός πολιτικός επιστήμονας, ο οποίος υποστήριξε ότι ο ρωσικός στρατός είχε γίνει ακόμη πιο ισχυρός από ό,τι στην αρχή της ειδικής επιχείρησης.
«Και αυτό που συνέβη στην Ουκρανία είναι μια κολοσσιαία αποτυχία της κυβέρνησης Biden» ανέφερε ο Mearsheimer.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης