Τελευταία Νέα
Διεθνή

Δραματική προειδοποίηση: Μην υποτιμάτε τον κίνδυνο άμεσης σύγκρουσης Ρωσίας – ΗΠΑ

Δραματική προειδοποίηση: Μην υποτιμάτε τον κίνδυνο άμεσης σύγκρουσης Ρωσίας – ΗΠΑ
Μήνυμα από τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών της Ρωσίας, Sergey Ryabkov
(upd) Σε μια δραματική προειδοποίηση προχώρησε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Sergey Ryabkov, ο οποίος υποστήριξε πως δεν πρέπει σε καμία περίπτωση και υπό τις παρούσες συνθήκες, να υποτιμηθεί ο κίνδυνος μιας άμεσης στρατιωτικής σύγκρουσης μεταξύ της Ρωσίας και των ΗΠΑ.
«Βρισκόμαστε πραγματικά στο χαμηλότερο σημείο πολλών δεκαετιών και ο κίνδυνος μιας άμεσης σύγκρουσης μεταξύ της Ρωσίας και των Ηνωμένων Πολιτειών δεν μπορεί να υποτιμηθεί», είπε μιλώντας στη σερβική εφημερίδα Politica ο Ryabkov.
Ο Ryabkov επισήμανε τις συνεχιζόμενες «ατελείωτες προσπάθειες της Ουάσιγκτον να δοκιμάσει τη δύναμη της Ρωσικής Ομοσπονδίας σε διάφορους τομείς».
«Καταλαβαίνετε ότι είμαστε υπομονετικοί άνθρωποι», σημείωσε ο αναπληρωτής ΥΠΕΞ της Ρωσίας, ο οποίος υπογράμμισε ότι η Ρωσία «δεν χαράζει καμία κόκκινη γραμμή».
«Γνωρίζουμε πώς οι αντίπαλοί μας διαχειρίζονται την ίδια την ιδέα των κόκκινων γραμμών, πώς υποκινούν ο ένας τον άλλον για να ευχαριστήσουν το Κίεβο να ωθήσουν το ΝΑΤΟ σε μια άμεση σύγκρουση με τη Ρωσία.
Αντιλαμβανόμαστε ότι πρόκειται για μια εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση» τόνισε ο Ryabkov.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης