Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Τρόμος στην Αγία Πετρούπολη από επίθεση άνδρα με μαχαίρι

Ρωσία: Τρόμος στην Αγία Πετρούπολη από επίθεση άνδρα με μαχαίρι
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο άνδρας ενδεχομένως να είχε κάνει χρήση ναρκωτικών πριν την επίθεση ενώ ούρλιαζε ότι μισεί τους ανθρώπους
Ένας άνδρας με μαχαίρι σκόρπισε τρόμο στην υπεραγορά της Αγίας Πετρούπολης Okay τραυματίζοντας πολλά άτομα. Το κατάστημα είναι κλειστό και η αστυνομία βρίσκεται στο σημείο.
Σύμφωνα με το κανάλι Shot στο Telegram, ο άνδρας που επιτέθηκε στους πελάτες της Okay ονομάζεται Γιούρι Α. Είναι 44 ετών και ζει κοντά στην περιοχή. 
Οι επισκέπτες τον έβλεπαν συχνά κοντά στην υπεραγορά σε κακή κατάσταση και στις 25 Οκτωβρίου ερχόταν στο κατάστημα για να αγοράσει αλκοολούχα ποτά.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο άνδρας ενδεχομένως να είχε κάνει χρήση ναρκωτικών πριν την επίθεση ενώ ούρλιαζε ότι μισεί τους ανθρώπους. Σύμφωνα με το κανάλι Mash Telegram στο Moika, ο δράστης είχε πάνω του δύο μαχαίρια.

Ο δράστης ακινητοποιήθηκε από έναν από τους πελάτες

Ένας από τους καταναλωτές που βρέθηκε στο σημείο, κατάφερε να σταματήσει τον δράστη. Σύντομα, άνδρες της αστυνομίας έφτασαν στο σημείο συνέλαβαν τον δράστη στο κατάστημα.

Έξι άτομα τραυματίστηκαν από την επίθεση 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έξι άτομα τραυματίστηκαν από την επίθεση στην αγορά της Αγίας Πετρούπολης Okay. Ένα από τα θύματα είναι σε σοβαρή κατάσταση.
Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το περιφερειακό τμήμα της Ανακριτικής Επιτροπής, από την επίθεση, τέσσερα άτομα νοσηλεύονται.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης