Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Το MG ES5 είναι το νέο ηλεκτρικό της μάρκας

tags :
Το MG ES5 είναι το νέο ηλεκτρικό της μάρκας
Η MG αποκάλυψε το νέο της ηλεκτρικό SUV, το ES5, το οποίο θα αντικαταστήσει το υπάρχον ZS EV στις διεθνείς αγορές, συμπεριλαμβανομένων της Ευρώπης – Το λανσάρισμα του αναμένεται μέσα στο 2025, με βασικούς ανταγωνιστές ηλεκτρικά SUV όπως τα Kia EV3, BYD Atto 3, Peugeot E-2008 κ.α.
Το νέο MG ZS Max Hybrid+ (που θα προσφέρεται μαζί με το ZS) θα διατίθεται μόνο σε υβριδικές εκδόσεις, χωρίς πλήρως ηλεκτρική επιλογή.
Έτσι, η MG προχώρησε στην εξέλιξη ενός εντελώς νέου μοντέλου για την ηλεκτρική κατηγορία, εκμεταλλευόμενη τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία ηλεκτροκίνησης.
Το νέο MG, που βασίζεται στην πλατφόρμα Modular Scalable Platform (MSP) του MG4, διαθέτει μεγαλύτερες διαστάσεις και πιο σύγχρονη τεχνολογία σε σχέση με τον προκάτοχό του.
Ταυτόχρονα, το MG ES5 υιοθετεί έναν καθαρό σχεδιασμό, με κλειστή μάσκα, διαφοροποιώντας το από τα μοντέλα της MG με κινητήρες εσωτερικής καύσης.
Οι λεπτοί LED προβολείς και οι εισαγωγές αέρα στον προφυλακτήρα θυμίζουν το στυλ του MG Cyberster, ενώ το πίσω μέρος διαθέτει φώτα LED που εκτείνονται σε όλο το πλάτος του οχήματος (διαβάστε περισσότερα)

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης