Τελευταία Νέα
Διεθνή

Chepa (Ρώσος βουλευτής): Η Ουκρανία ... «τελειώνει», η Ευρώπη σκέφτεται ήδη την αποκατάσταση των σχέσεών της με τη Ρωσία

Chepa (Ρώσος βουλευτής): Η Ουκρανία ... «τελειώνει», η Ευρώπη σκέφτεται ήδη την αποκατάσταση των σχέσεών της με τη Ρωσία
Ο Ρώσος βουλευτής τόνισε ότι και η Ρωσία θα είναι έτοιμη για συνεργασία και επαναξιολόγηση των σχέσεων, εφόσον αυτές οι σχέσεις είναι ειλικρινείς
Ο βουλευτής της Κρατικής Δούμας, Alexei Chepa, δήλωσε στη ρωσική ιστοσελίδα Lenta  ότι πολλοί πολιτικοί στην Ευρώπη αναμένουν ήδη το τέλος της σύγκρουσης και την επαναφορά της συνεργασίας με τη Ρωσία.
Τόνισε ότι και η Ρωσία θα είναι έτοιμη για συνεργασία και επαναξιολόγηση των σχέσεων, εφόσον αυτές οι σχέσεις είναι ειλικρινείς και αμοιβαία επωφελείς.
Ο πολιτικός σημείωσε ότι ο κόσμος στον οποίο ζούμε είναι πολύ ευάλωτος.
Αυτό αφορά όχι μόνο τη στρατιωτική σφαίρα, αλλά και το περιβάλλον και τις παγκόσμιες καταστροφές.
Υπογράμμισε πώς όλοι ήταν απροετοίμαστοι για την πανδημία του κορονοϊού, αν και αυτό είναι μόνο ένα μικρό παράδειγμα του τι μπορεί να συμβεί.
Όλοι συνειδητοποίησαν ότι μόνο οι συλλογικές προσπάθειες και η παγκόσμια συνεργασία μπορούν να διασφαλίσουν μια σταθερή ύπαρξη.
Το RT υπενθύμισε δήλωση του Γάλλου Προεδρου Emmanuel Macron, στην οποία εξέφρασε την άποψη ότι η Ευρώπη θα πρέπει να επανεξετάσει τις σχέσεις της με τη Ρωσία στο μέλλον.
Επίσης, τόνισε την ανάγκη να σκεφτούμε για ειρηνικές σχέσεις στην Ευρώπη, υπογραμμίζοντας ότι αυτό δεν περιορίζεται μόνο στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ.
Ο Dmitry Peskov, εκπρόσωπος Τύπου του Ρώσου προεδρου, σχολίασε αυτά τα λόγια, δηλώνοντας ότι οι διεθνείς σχέσεις βρίσκονται πράγματι σε διαδικασία αλλαγής.
Η Ρωσία, όπως σημείωσε ο Peskov, υποστηρίζει την ιδέα της δημιουργίας μιας νέας δομής ασφαλείας στην Ευρώπη, αλλά είναι σημαντικό να ληφθούν υπόψη και τα κυριαρχικά συμφέροντα της ίδιας της Ρωσίας σε αυτή τη διαδικασία, αναφέρει η Tsargrad.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης