Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σπίρτζης: Αν είχε αξιοπρέπεια ο Κασσελάκης δεν θα ήταν υποψήφιος για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Σπίρτζης: Αν είχε αξιοπρέπεια ο Κασσελάκης δεν θα ήταν υποψήφιος για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Αν είναι υποψήφιος, δεν θα εκλεγεί ο Κασσελάκης λέει ο Χρ. Σπίρτζης
Αν είχε αξιοπρέπεια ο Κασσελάκης δεν θα έβαζε υποψηφιότητα για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ο πρώην υπουργός και μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Χρ. Σπίρτζης, ο οποίος υπογράμμισε πως θα αποχωρήσει εάν εκλεγεί ο κ.Κασσελάκης.
«Δεν πιστεύω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα διασπαστεί, δεν υιοθετώ αυτή την ανησυχία, διότι, ο κ. Κασσελάκης ή δεν θα εκλεγεί αν είναι υποψήφιος ή δεν θα είναι υποψήφιος.
Και το λέω αυτό για ένα και μόνο λόγο: για το ότι αν είχε το παραμικρό ίχνος αξιοπρέπειας, δεν θα ήταν υποψήφιος.
Δεν υπάρχει νομίζω προηγούμενο, πρόεδρος ενός κόμματος να έχει κατατεθεί μομφή εναντίον του στο μεγαλύτερο καθοδηγητικό όργανο που υπάρχει σε ένα κόμμα και να εγκρίνεται με άνετη πλειοψηφία.
Αυτό λοιπόν, σημαίνει διότι, η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ εκλέγονται από τη βάση, δεν εκλέγονται ούτε από κάποιο συνέδριο, ούτε διορίζονται.
Αυτό σημαίνει ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν έχει καμία σχέση με το ιδεολογικό, το πολιτικό εύρος που εμπεριέχεται στο κόμμα του.
Η γνώμη μου λοιπόν, είναι ότι αν είχε ίχνος αξιοπρέπειας δεν θα κατέβαινε.
Αλλά σε κάθε περίπτωση, αν κατέβει, είμαι βέβαιος ότι δεν θα εκλεγεί» είπε μιλώντας στην ΕΡΑ ο κ.Σπίρτζης, προσθέτοντας: «Επειδή εγώ δεν κρύβω τα λόγια μου, αν εκλεγεί ο Στέφανος Κασσελάκης, εγώ προσωπικά δεν έχω καμία σχέση με ένα κόμμα που έχει πρόεδρο τον Κασσελάκη, με αυτά που έχουμε ζήσει. Είναι προφανές ότι θα αποχωρήσω (…)».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης