Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Η Geely ξεκινά το εμπορικό της λανσάρισμα στην Ελλάδα

tags :
Η Geely ξεκινά το εμπορικό της λανσάρισμα στην Ελλάδα
Η Geely, ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους στον παγκόσμιο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας, πρόκειται να εισέλθει στην ελληνική αγορά στις αρχές του 2025.
Η είσοδος της Geely θα γίνει μέσω της GEO Mobility Hellas S.A., θυγατρικής της Union Group, πολυεθνικής εταιρείας με δραστηριότητες σε πολλούς τομείς όπως η αυτοκινητοβιομηχανία, το λιανικό εμπόριο, η ενέργεια και η διαχείριση ακινήτων.
Αυτή η κίνηση αποτελεί σημαντικό σταθμό για την Geely, που στοχεύει στην περαιτέρω ενίσχυση της παρουσίας της στην ευρωπαϊκή αγορά.
Το πρώτο μοντέλο που θα λανσαριστεί στην Ελλάδα είναι το Geely Galaxy EX5, ένα ηλεκτρικό C-SUV με ισχύ 215 ίππων και αυτονομία 425 χιλιομέτρων σύμφωνα με το πρότυπο WLTP.
Το Galaxy EX5 θα διαθέτει την καινοτόμο μπαταρία Short Blade, η οποία υπόσχεται διάρκεια ζωής έως και 1 εκατομμύριο χιλιόμετρα.
Επιπλέον, το SUV θα είναι εξοπλισμένο με προηγμένα συστήματα ενεργητικής ασφάλειας ADAS, τα οποία περιλαμβάνουν σύγχρονες τεχνολογίες αυτόνομης οδήγησης και συστήματα υποβοήθησης οδηγού, προσφέροντας υψηλό επίπεδο ασφάλειας και άνεσης (διαβάστε περισσότερα)

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης