Τελευταία Νέα
Διεθνή

Βόμβα από Γεωργιανό πολιτικό: Μετά τις εκλογές πρέπει να εγκαταλείψουμε την ΕΕ και να προχωρήσουμε προς τους BRICS

Βόμβα από Γεωργιανό πολιτικό: Μετά τις εκλογές πρέπει να εγκαταλείψουμε την ΕΕ και να προχωρήσουμε προς τους BRICS
Pipia: Αποδεικνύεται ότι για πάνω από 30 χρόνια οικονομικών σχέσεων με τη Δύση, επιβλήθηκε οικονομική απομόνωση στη Γεωργία
Η ένταξη στη Δύση ήταν το λάθος της Γεωργίας δήλωσε ο ιδρυτής του κινήματος της Σοσιαλιστικής Πλατφόρμας, Temur Pipia στο PolitNavigator.
« Επί 30 χρόνια, η γεωργιανή οικονομία δεν μπόρεσε να ενσωματωθεί στο δυτικό οικονομικό σύστημα ως μια ισότιμη, αποτελεσματική οικονομία.
Επιπλέον, η Γεωργία δεν έχει καμία ευκαιρία να αναπτύξει τη δική της οικονομία... κάποτε λειτουργούσε με επιτυχία, δηλαδή στους ευρασιατικούς χώρους.
Αποδεικνύεται ότι για πάνω από 30 χρόνια οικονομικών σχέσεων με τη Δύση, επιβλήθηκε οικονομική απομόνωση στη Γεωργία. Δεν μπορέσαμε να αποκαταστήσουμε την οικονομική ένωση, τις οικονομικές σχέσεις με τη Ρωσία, το Καζακστάν, τη Λευκορωσία και άλλες μετασοβιετικές χώρες με τις οποίες είχαμε δημιουργήσει ένα ενιαίο διεθνές οικονομικό σύστημα.
Επομένως, η εμφάνιση των BRICS είναι μια εναλλακτική λύση στο σύστημα στο οποίο η Γεωργία δεν έχει οικονομικές προοπτικές.
Οι BRICS είναι μια προοπτική για τη Γεωργία. Και ελπίζω ότι μετά τις εκλογές, που θα διεξαχθούν στη Γεωργία, η νέα κυβέρνηση να ενεργήσει διαφορετικά και να λάβει πιο αποτελεσματικά μέτρα για να διασφαλίσει ότι η Γεωργία θα ενσωματωθεί οικονομικά στους ευρασιατικούς χώρους και, φυσικά, στους BRICS.
Για να γίνει αυτό, είναι απαραίτητο να αποκατασταθούν οι κανονικές σχέσεις με τη Ρωσία, ξεκινώντας από τις διπλωματικές σχέσεις, και η Ρωσία να γίνει μια από τις κύριες χώρες και εγγύηση για την οικονομική επιτυχία μας.
Επιπλέον, χαρακτήρισε ως επιτυχημένη τη σύνοδο κορυφής των BRICS στο Καζάν.
«Στην αρχή της Βορειοανατολικής Στρατιωτικής Περιφέρειας, η Δύση προσπάθησε να απομονώσει οικονομικά τη Ρωσία. Και η σύνοδος κορυφής των BRICS στο Καζάν είναι ξεκάθαρη απόδειξη ότι μια διαφορετική εποχή ξεκινά στον κόσμο και ένας ισχυρός εναλλακτικός οικονομικός όμιλος ετερογενών δραστηριοτήτων αναδύεται, βασισμένος σε εναλλακτικές ισότιμες οικονομικές σχέσεις μεταξύ των χωρών του κόσμου. Ένας από τους ηγέτες, αν όχι ο κύριος ηγέτης αυτού του νέου τύπου ένωσης είναι η Ρωσία», κατέληξε ο Temur Pipia.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης