Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καρατζαφέρης για όλους και για όλα: Ο Πολάκης είναι αλατοπίπερο, o Άδωνις είναι... ροτβάιλερ - Ήμουν μέντορας της Λατινοπούλου

Καρατζαφέρης για όλους και για όλα: Ο Πολάκης είναι αλατοπίπερο, o Άδωνις είναι... ροτβάιλερ - Ήμουν μέντορας της Λατινοπούλου
Ο Γιώργος Καρατζαφέρης βλέπει τον Στέφανο Κασσελάκη ως τη μόνη υπαρκτή δύναμη στον ΣΥΡΙΖΑ
Σχετικά Άρθρα

Μια... καλή κουβέντα για όλους είχε ο ιδρυτής του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, καθώς από το στόχαστρο του δεν έλειψε κανείς... ούτε ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Παύλος Πολάκης από τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε ο Νίκος Ανδρουλάκης στο ΠΑΣΟΚ, ούτε η Αφροδίτη Λατινοπούλου, αλλά ούτε και η ΝΔ.
«Από αυτά που ακούω και βλέπω, η μόνη υπαρκτή δύναμη, δυστυχώς, είναι ο Κασσελάκης. Δεν υπάρχει κάτι άλλο στον ΣΥΡΙΖΑ. Υπάρχει ένας άνθρωπος που λέει: Εγώ είμαι εδώ, κατεβαίνω. Από εκεί και πέρα τι υπάρχει; Ο Πολάκης είναι ο Πολάκης. Είναι το αλατοπίπερο σε μια ιστορία. Η Όλγα φοβάται. Θα είναι ο Φάμελλος, δεν θα είναι; Θα είναι ο Παππάς, δεν θα είναι; Δεν υπάρχει μια προσωπικότητα που να πεις ότι θα ποντάρω εκεί. Να θυμίσω ορισμένα ιστορικά πράγματα. Όταν πέθανε ο Παπάγος ήταν πέντε υποψήφιοι πρωθυπουργοί, Στεφανόπουλος, Κανελλόπουλος, Καραμανλής… Τώρα τι υπάρχει; Δεν υπάρχει τίποτα κι αυτό είναι θλιβερό, ανησυχητικό».
Ερωτηθείς εάν θεωρεί πως ο Στέφανος Κασσελάκης μπορεί να αναλάβει εκ νέου την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιώργος Καρατζαφέρης απάντησε: «Δεν βλέπω Κασσελάκη, βλέπω ότι είναι η μόνη υπαρκτή δύναμη σήμερα. Δεν ξέρω αν θα είναι αυτός. Όπως διαγράφονται τα πράγματα, είναι πλέον πιθανό. Είναι άλλο να κατεβείς στον κόσμο και άλλο τα εκλογικά μαγειρεία. Δεν ξέρουμε πώς θα αντιδράσει ο κόσμος».

Η επόμενη μέρα του ΣΥΡΙΖΑ

Όσον αφορά την επόμενη ημέρα του ΣΥΡΙΖΑ, ο ιδρυτής του ΛΑΟΣ σχολίασε: «Δεν μπορεί να είναι ενωμένος ο ΣΥΡΙΖΑ την επόμενη ημέρα. Ήδη είναι τριχοτομημένος και θα πάει και παραπάνω. Τα καλά στελέχη, η ομάδα των καλών, προσπάθησε μόνη της και δεν έκανε τίποτα. Και η Αχτσιόγλου και ο Χαρίτσης είναι προσωπικότητες, μια καλή ομάδα, αλλά δεν έκαναν τίποτα. Επομένως, δεν βλέπω με ποια στελέχη θα μπορούσε να προχωρήσει. Είναι μια χρυσή ευκαιρία για το ΠΑΣΟΚ, αν γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις, να ξαναγίνει αξιωματική αντιπολίτευση».

Μέντορας της Λατινοπούλου

Όσον αφορά την παρουσία της Αφροδίτης Λατινοπούλου, ο κ. Καρατζαφέρης σχολίασε: «Διετέλεσα μέντορας της Αφροδίτης. Όταν ήταν ξέμπαρκη, προσπάθησα να τους ενώσω με τον Μπογδάνο. Και μάλιστα εγώ τους έβγαλα μια φωτογραφία σε μια καφετέρια και έβαλα την εκπομπή του το τραγούδι Λάμπω, από το Λατινοπούλου-Μπογδάνος. Τελικά χάλασε».

«Ο Ανδρουλάκης δεν θα γίνει ποτέ πρωθυπουργός»

Για τις επικείμενες εκλογές για την ανάδειξη νέας ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ, ο Γιώργος Καρατζαφέρης ανέφερε: «Υπάρχει η Διαμαντοπούλου και ο Γερουλάνος, που είναι πρωθυπουργίσιμοι. Ο Ανδρουλάκης δεν θα γίνει ποτέ πρωθυπουργός. Δεν το έχει. Δεν είναι κακό. Είναι ένα καλό παιδί, αλλά δεν το έχει».

Το ροτβάιλερ… Άδωνις

Τέλος, για τα πρώην στελέχη του ΛΑΟΣ, που κατέχουν εξέχουσα θέση στην κυβέρνηση πλέον, ο Γιώργος Καρατζαφέρης είπε: «Ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι αυτή τη στιγμή το ροτβάιλερ της κυβέρνησης. Όταν δηλαδή υπάρχει πρόβλημα, βγαίνει ο Άδωνις μπροστά. Οι άλλοι κρύβονται. Θυμάμαι και στο πολύ δύσκολο πράγμα, με τον γάμο των ομοφυλοφίλων, που κι εγώ ήμουν αντίθετος. Ο Άδωνις το πήρε στην πλάτη του και βγήκε, όταν άλλοι υπουργοί κρύφτηκαν. Εμένα με κάνει να χαίρομαι όταν βλέπω ανθρώπους, που τους έχω μάθει να πολεμούν, να μην κωλώνουν».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης