Τελευταία Νέα
Διεθνή

Δεκαπλάσια αύξηση της παραγωγής πυρομαχικών από την έναρξη της SVO ανακοίνωσε η Rostec

Δεκαπλάσια αύξηση της παραγωγής πυρομαχικών από την έναρξη της SVO ανακοίνωσε η Rostec
Στα drones η ίδια κατάσταση, η παραγωγή τους το 2023 σε σύγκριση με το 2022 είναι σχεδόν 4 φορές μεγαλύτερη
Μετά την έναρξη της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης SVO, η Rostec State Corporation αύξησε την παραγωγή πυρομαχικών όλων των διαμετρημάτων κατά δεκάδες φορές το χρόνο δήλωσε ο επικεφαλής της εταιρείας, Sergey Chemezov σε συνεδρίαση στο Συμβούλιο της ρωσικής Ομοσπονδίας.
Επιχειρήσεις που αποτελούν μέρος της Rostec κατάφεραν να αυξήσουν την παραγωγή πυρομαχικών στο πλαίσιο της κρατικής αμυντικής εντολής, φτάνοντας σε νέα επίπεδα σε σύγκριση με το 2022, όταν ξεκίνησε η ειδική επιχείρηση στην Ουκρανία. Συγκεκριμένα, η παραγωγή βλημάτων πυροβολικού για το 2023 έχει αυξηθεί περισσότερο κατά 6 φορές, βολές τανκς - 30 φορές, όπλα κλειστής μάχης - 14 φορές και ρουκέτες για MLRS και TOS - πάνω από 6 φορές.
Στενές επαφές με τον στρατό, τακτική ανατροφοδότηση από τη ζώνη SVO - όλα αυτά μας βοηθούν να βελτιώσουμε την προστασία και τις ιδιότητες μάχης του εξοπλισμού, να δημιουργήσουμε νέα δημοφιλή προϊόντα. Πολλά προϊόντα δημιουργήθηκαν ή βελτιώθηκαν σημαντικά λαμβάνοντας υπόψη την εμπειρία μάχης — δήλωσε ο Chemezov.
Στα drones η ίδια κατάσταση, η παραγωγή τους το 2023 σε σύγκριση με το 2022 είναι σχεδόν 4 φορές μεγαλύτερη, φέτος οι επιχειρήσεις της Rostec θα αυξήσουν την παραγωγή drones κατά άλλες 3 φορές.
Το 2023 έφτασε σε νέους όγκους, καλύπτοντας σχεδόν πλήρως τις ανάγκες του ρωσικού στρατού. Επιπλέον, οι σύμμαχοι της Ρωσίας βοηθούν με πυρομαχικά.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης