Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αντίστροφη μέτρηση στο Kursk – Προπύργιο των Ουκρανών κατέλαβε το «ιπτάμενο πεζικό» των Ρώσων

Αντίστροφη μέτρηση στο Kursk – Προπύργιο των Ουκρανών κατέλαβε το «ιπτάμενο πεζικό» των Ρώσων
Χειριστές UAV συνόδευαν τις αερομεταφερόμενες μονάδες από τον αέρα με τα drones να δίνουν εικόνα στους διοικητές
Αερομεταφερόμενα ρωσικά στρατεύματα στη συνοριακή περιοχή της περιοχής του Kursk κατέλαβαν προπύργιο των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας.
«Έχοντας ρίξει το ηθικό του εχθρού με ακριβή χτυπήματα και ισχυρά όπλα πυρός, οι αλεξιπτωτιστές προχώρησαν με αερομεταφερόμενα οχήματα μάχης προς την κατεύθυνση των θέσεων των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων
Αποβιβαζόμενοι από τα οχήματα μάχης, το «ιπτάμενο πεζικό», πυροβολώντας με μικρά όπλα, άρχισε να αιχμαλωτίζει και να εκκαθαρίσει το προπύργιο του εχθρού.
Χειριστές UAV συνόδευαν τις αερομεταφερόμενες μονάδες από τον αέρα.
Με τη βοήθεια των drones, οι διοικητές έλεγχαν τη μάχη.
Οι αλεξιπτωτιστές, χρησιμοποιώντας όλο το οπλοστάσιο των φορητών όπλων και λαμβάνοντας έγκαιρα όλμους από τη διμοιρία υποστήριξης πυρός, και παρά το γεγονός ότι βρίσκονταν υπό τα συνεχή πυρά του εχθρού, κατέλαβαν το ισχυρό αυτό σημείο και το εκκαθάρισαν» επισημαίνει το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
Επισημαίνεται ότι κατά τη διάρκεια των αναγνωριστικών επιχειρήσεων και της πρόσθετης αναγνώρισης των θέσεων των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων από αέρος, οι αλεξιπτωτιστές εξέθεσαν το αμυντικό σύστημα και τα πυροβόλα όπλα των Ουκρανών.
Ως αποτέλεσμα, οι μονάδες πυροβολικού και μη επανδρωμένων αεροσκαφών των αλεξιπτωτιστών κατέστειλαν τις θέσεις βολής των όλμων των ουκρανικώνενόπλων δυνάμεων και κατέστρεψαν τα εκτεθειμένα σημεία ελέγχου στο οχυρό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης